Disable Preloader

Ürünlerimiz

Bernafon'un Audio Effciency teknolojisi, günlük hayattaki çoğu durumlarda konuşma anlayışı ve dinleme konforu arasında doğru bir denge kurmak üzere size yardımcı olacaktır. Aynı zamanda hayattaki önceliklerinizi destekleyen birçok aksesuar da mevcuttur.

  • Saphira 3 Nano BTE

    Esnek

    Nano BTE kulağın arkasına konforlu bir şekilde takılan çok küçük, şık bir cihazdır. Takıldığında neredeyse görünmez olan Nano BTE mükemmel takma esnekliği de sunar. Spira Flex ince tüp ve dom sistemi ya da kişiye özel kulak kalıplı standart boynuzla birlikte takılabilir.

    Konforlu

    Spira Flex ince tüp, Nano BTE kulak arkasına takıldığında bağımsız bir görünüm sağlar. İnce tüpün takılması, temizlenmesi ve değiştirilmesi oldukça rahattır. Yumuşak silikon bir dom veya kişiye özel parça en iyi takma konforu ve mükemmel uyumu garanti eder.

    Kolay

    Nano BTE gündelik yaşamda sorunsuz ve kolay kullanım için tasarlanmıştır. Örneğin, program değişimleri veya ses kontrolleri cihaza sadece bir kez basarak veya bağımsız bir uzaktan kumanda ile yapılabilir.

    Bağlanın

    SoundGate her zaman her yerden bağlanıp iletişim kurmanıza imkan verir. Sizi cep telefonları, navigasyon sistemleri, TV ve daha fazlası gibi Bluetooth® uyumlu cihazlara kablosuz olarak bağlar. Artık ailenize, arkadaşlarınıza ve iş arkadaşlarınıza her zaman bağlanabilirsiniz.

    Uzaktan Kumanda

    Uzaktan kumanda RC-N, özellikle kulak arkasındaki veya içindeki işitme cihazı üzerinden yapmak zor geliyorsa, ses veya program ayarlarını değiştirmeyi kolaylaştırır. İşitme cihazlarınızın RC-N ile bir araya getirilmesi size birinci sınıf bir işitme deneyimini garanti eder.

Yorumlarınız bizim için değerlidir !